طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس

مجموعه: آشپزی و تغذیه تعداد بازدید: 30
طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس


دسر مرنگ گیلاس دارای طعم ترش و شیرینی خاصی است که برای فصل تابستان مناسب است.

 مواد لازم برای دسر مرنگ گیلاس

  1. خامه   ۳۰۰ میلی لیتر
  2. مرنگ  ۴ تکه بزرگ
  3. گیلاس بدون هسته و نصف شده  ۳۰۰ گرم
  4. شکر دانه ریز  ½ پیمانه
  5. تخم مرغ  ۴ عدد
  6. چوب دارچین  ۱عدد
  7. پودر وانیل  ۲ قاشق چای خوری
  8. برگ نعناع تازه  برای سرو

طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس

 شکر و ½ پیمانه آب گرم را در ظرفی روی حرارت ملایم با هم ترکیب نمایید و آنها را هم بزنید تا کاملاً شکر در آب حل شود.

شعله را زیادتر کنید و اجازه دهید تا محلول بدون اینکه آن را هم بزنید به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت ببیند.

وانیل، دارچین و گیلاس‮ها را اضافه کنید. شعله را زیادتر کنید و به مدت ۱ دقیقه آن را حرارت دهید.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و چوب دارچین را بیرون آورده و اجازه دهید تا مخلوط به طور کامل خنک شود.

 ۴ تکه مرنگ را طبق دستور مرنگ ساده آماده کنید، سپس آن را به تکه های درشت خرد کنید.

خامه و مرنگ را در کاسه‮ای با هم مخلوط کنید و کمی از این مخلوط را در ظرف‮های سرو بریزید و بعد نیمی از مخلوط گیلاس را روی آن بریزید و دوباره این کار را با مخلوط خامه و بعد مخلوط گیلاس تکرار کنید.

در نهایت ظرفهای دسر را با برگ نعناع تزئین و سرو نمایید.

طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس

نکات تکمیلی در مورد دسر مرنگ گیلاس

دسر مرنگ گیلاس جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
دسر مرنگ گیلاس را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

لینک منبع

سایت ساز

مطالب مرتبط

    نظر شما !!!

    نظر شما برای “طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس”

    دیدگاه ها بسته شده اند.

    قالب خبری