جدیدترین مطالب امروز

طرز تهیه مرغ بلوطی

مجموعه: آشپزی و تغذیه تعداد بازدید: 47
طرز تهیه مرغ بلوطی


مواد لازم برای مرغ بلوطی

دو قاشق غذا خوری آرد ذرت

دو سوم فنجان سوپ مرغ

سه قاشق غذاخوری سس سویا

نصف قاشق چای خوری سس فلفل

دو قاشق غذا خوری روغن نباتی

۴۵۰ گرم گوشت سینه مرغ

یک عدد فلفل سبز ، خرد شده

۲۴۰ گرم شاه بلوط

دو سوم فنجان بادام هندی

طرز تهیه مرغ بلوطی

 ابتدا آرد ذرت را در سوپ مرغ حل می کنیم و سپس سس سویا ، زنجبیل و سس فلفل را درونش اضافه می کنیم .

 در یک ماهیتابه نصف روغن را ریخته و مرغ را به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا رنگش صورتی شود.

 سپس باقی مانده روغن را درون ماهی تابه ریخته و پیاز ، فلفل سبز و شاه بلوط را ۵ دقیقه تفت می دهیم تا نرم شود.

نکات تکمیلی در مورد مرغ بلوطی

مرغ بلوطی جزو غذای ملل – هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
مرغ بلوطی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

لینک منبع

سایت ساز

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه مرغ بلوطی”

دیدگاه ها بسته شده اند.

قالب خبری