طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی

مجموعه: آشپزی و تغذیه تعداد بازدید: 34
طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی


 طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی را که محبوب کودکان است را در این مطلب آموزش می دهیم.

طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی

  • خامه فرم گرفته:۵۰۰ گرم
  • شیرعسلی کاراملی:یک قوطی
  • عسل:سه قاشق غذاخوری
  • سرلاک گندم و عسل:سه قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ:شش عدد
  • وانیل:یک قاشق چای خوری
  • ژلاتین:هشت ورق
  • سیروپ کارامل:۱۵۰ میلی لیتر

طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی

ابتدا زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را می زنیم تا پف کنند، سپس عسل و شیر عسلی را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

بهتر است این کار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زرده ها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته و پودر سرلاک مخلوط کرده و کنار می گذاریم.

ورقه های ژلاتین را داخل آب سرد می گذاریم تا نرم شوند سپس داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب می گذاریم تا ذوب شوند.

ژلاتین را به مواد اضافه کرده و همه را هم می زنیم. مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و در یخچال می گذاریم. پس از شش ساعت دسر را برگردانده و روی آن را تزئین می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد موس شيرعسلی كاراملی

موس شيرعسلی كاراملی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه 
موس شيرعسلی كاراملی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

لینک منبع

سایت ساز

مطالب مرتبط

    نظر شما !!!

    نظر شما برای “طرز تهیه موس شیرعسلی کاراملی”

    دیدگاه ها بسته شده اند.

    قالب خبری