طرز تهیه کویی خورش غذای محلی استان گیلان

مجموعه: آشپزی و تغذیه تعداد بازدید: 18
طرز تهیه کویی خورش غذای محلی استان گیلان

[ad_1]

طرز تهیه کویی خورش غذای محلی استان گیلان

کویی خورش غذای محلی استان گیلان که دارای طعم خاص و خوشمزه ای است. دستور تهیه این غذای خوشمزه را در این بخش وی پیج آموزش می دهیم.

مواد لازم برای کویی خورش

طرز تهیه کویی خورش غذای محلی استان گیلانطرز تهیه کویی خورش غذای محلی استان گیلان

طرز تهیه کویی خورش

ابتدا کدو را پوست گرفته، به قطعات ریز خرد نموده و با مقداری آب می پزند. عدس را نیزقبلاً آب پز کرده و به همراه کدوی پخته، با هاون یا گوشت کوب می کوبند تا کاملاً له شود. سپس گردوی سابیده شده را به همراه زردچوبه و روغن به مواد اضافه نموده و تفت می دهند و سر آخر نیز خرما را از هسته جدا کرده، به مواد ذکر شده اضافه می کنند.

همچنین بخوانید : تمام غذاهای محلی گیلان

نکات تکمیلی در مورد کویی خورش

کویی خورش جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
کویی خورش را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .


همچنین بخوانید :

طرز تهیه گشنیز کباب غذای سنتی و خوشمزه

طرز تهیه خورش انار مسما غذای خوشمزه و سنتی شمال

طرز تهیه قورما شورباسی

طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان

[ad_2]

لینک منبع

سایت ساز

مطالب مرتبط

    نظر شما !!!

    نظر شما برای “طرز تهیه کویی خورش غذای محلی استان گیلان”

    دیدگاه ها بسته شده اند.

    قالب خبری